Inilah part 3 yang anda semua menanti-nantikan! Part 3 akan bercakap tentang nombor barisan yang berpatutan, auto spin dan penukaran agent. Kalau anda belum baca part 1 dan part 2, sila baca untuk dapatkan lebih ilmu 918Kiss Jackpot!

Claim 30% Welcome Bonus Now >>

Berapa barisan patut saya letak?

Admin rekomen untuk main semua 25 barisan apabila sedang main game SCR888. Dengan berbuat demikian, anda akan meningkatkan kadar pencapaian anda sebanyak 25 kali berbanding dengan main 1 barisan dan 5 kali berbanding dengan main 5 barisan. Walaupun ini juga meningkatkan perbelanjaan anda dalam game ini, peluang untuk mendapatkan jackpot juga meningkat secara drastik. Salah satu cara untuk menjimatkan pebelanjaan apabila sedang main dengan teknik ini ialah dengan menaruhkan bet yang lebih kecil untuk mendedahkan diri kepada peluang-peluang yang tinggi untuk mendapatkan jackpot.

Claim 30% Welcome Bonus Now >>

Auto Spin?

Kebanyakan game dalam SCR888 mempunyai ciri “auto spin” yang membawa banyak manfaat. Auto spin membawa manfaat tetapi kalau tak berhati hati, ia juga boleh membawa kebahayaan kepada anda. Admin rekomen supaya tetapkan nombor pusingan yang anda mahu dan hati-hati jangan letakkan pusingan yang tiada had kerana nanti terlupa tentang game dan semua kredit diputar sampai habis. Tapi kalau ingin dapatkan free kredit 918Kiss untuk main lebih lama bolehlah tengok di sini! Admin payung free credit untuk anda!

Claim 30% Welcome Bonus Now >>

Agent tipu?

Ia bukan perkara baru bahawa ada banyak agent penipu dalam pasaran sekarang. Kebanyakan agent akan mempromosikan bonus mereka yang terlalu baik untuk menjadi kenyataan seperti 150% bonus. Tujuan mereka ialah untuk membuatkan anda deposit dengan mereka lepas tu mereka KENCING ANDA. Jadi admin rekomen anda untuk cuma main dengan company yang trusted atau yang direkomen oleh rakan-rakan baik anda.

Claim 30% Welcome Bonus Now >>
Admin juge perasan bahawa ramai orang yang lepas dapat jackpot dan cuci besar tidak main balik dengan agent itu. Ini adalah gerakan yang akan menghantui anda pada masa depan. Dengar nasihat admin, kalau company yang anda sedang main ada bayar jumlah besar atau sentiasa bayar jumlah kecil, lebih baik kalau anda terus main bersama mereka. Sebab pertama ialah company itu jamin dipercayai dan bayar kerana kalau mereka nak kencing pada mulanya, mereka takkan cuci jumlah besar untuk anda.

Sampai sinilah part 3 tips dan teknik main SCR888. Untuk dapatkan lebih tips 918Kiss boleh baca di sini. Dalam Part 4 saya akan share dengan pemain pemain semua SISTEM ANTI KENCING yang semua syarikat tiada. Admin dah cuba beberapa bulan dan cuci besar sampai sekarang tiada masalah. Sementara itu, isi borang di bawah untuk dapatkan update bila tips baru keluar!

Dapatkan Lebih Tips 918Kiss!

  • Sila bagi nombor yang tepat!